Facebook

Wat is Facebook?

Ooit, lang geleden (in 2008),  stond onze website Infosites op nummer 1 als je in Google zocht naar Facebook. Veel mensen hadden ergens al wel van Facebook gehoord, maar niemand wist precies was het was. Ondertussen is er heel veel veranderd. Niet alleen staat deze site niet meer op 1 als je Googelt.  :-( De kans is groot dat ook jij op dit moment al op Facebook actief bent. Uitleggen wat Facebook is, is daarom waarschijnlijk overbodig. Maar, je weet maar nooit. Facebook is een social networking site. Dit is een website die je toelaat een netwerk uit te bouwen met vrienden of collega’s. De site is sinds 2004 online maar kent ondertussen al miljoenen leden.

Op deze en volgende pagina’s verzamelen we heel wat tips om vlot met Facebook aan de slag te kunnen gaan. Heb je een vraag of wil je iets kwijt? Reageer dan onderaan dit bericht.

 • Hoe werkt Facebook? In 4 stapjes ontdek je de essentie van dé internetsite van de laatste jaren.
 • Facebook verwijderen: Wil je stoppen met Facebook? Wij leggen uit welke stappen je moet ondernemen.

Starten met Facebook?

Nieuw op Facebook, of weet je eigenlijk niet goed wat de bedoeling is, bekijk dan eerst dit informatie filmpje.

Wat is Facebook? Explania

Vrienden, groepen en pagina’s

Wanneer je op Facebook actief bent, moet je goed het onderscheid kennen tussen vrienden, groepen en pagina’s:

 • Vrienden: vrienden, dat zijn meestal gewoon de mensen die je kent. Het zijn personen waarmee je bevriend bent geraakt. “Bevriend” heeft hier overigens een andere betekenis dan in de offline wereld. Het wil gewoon zeggen dat je de mensen enigszins kent en hen wil opnemen in je netwerk.
 • Groepen: een groep is een verzameling mensen. Deze mensen zijn geen vrienden van elkaar, en kennen elkaar vaak niet. Wat hebben ze dan gemeen? Ze zijn allemaal fan van een bepaalde idee (bijv, wij eten graag frietjes), een bepaalde persoon (bijv. Linda Mertens is super knap) of een bepaald product of merk (bijv. de iPad is geweldig). Door lid te worden van de groep, geef je aan het idee te delen. Iedereen kan groepen aanmaken.
 • Pagina: Een pagina is een profiel van een bedrijf. Als bedrijf kan je gratis een pagina aanmaken en daarop informatie plaatsen over je bedrijf. Bezoekers van die pagina kunnen daar ook fan worden van je bedrijf. Wanneer je dan een statusupdate plaatst op je bedrijfspagina, wordt die ook getoond in het nieuwsoverzicht van al je fans. Een goede manier om reclame te maken, en om in dialoog te gaan met je klanten.

Vind ik leuk

Op veel bedrijfswebsites vind je een “vind ik leuk”-knop. Wanneer je op deze knop klikt en inlogt met je Facebookprofiel, dan wordt je van van dat bedrijf. Eigenlijk geef je dan gewoon aan dat je dat een goed merk vindt. Wanneer je je na een tijdje bedenkt, kan je aanduiden dat je niet langer fan wil zijn. Voor bedrijven is het interessant om zoveel mogelijk fans te verzamelen. Zo lijken ze belangrijker, en zo hebben hun statusupdates een groter bereik (want, die statusupdates verschijnen immers op het nieuwsoverzicht van alle fans, zie ook hierboven).

Porren

Op Facebook kan je mensen porren. Weet je niet wat het is? Eigenlijk stelt porren niet veel voor. Wanneer je iemand port, dan krijgt hij of zij de melding dat je hem gepord hebt. Eigenlijk is het gewoon een manier om iemands aandacht te trekken. Wij raden af om vaak te porren. Het is beter om gewoon een berictje te sturen wanneer je met iemand wil communiceren. Want, een por zegt niet veel.

Hoe kan je je netwerk uitbouwen?

Hiervoor bestaan verschillende manieren.

 1. Je kan uitnodigingen door anderen accepteren. Anderen kunnen jou vragen om “vriend” met hen te worden, wanneer je dit accepteert heb je er een vriend bij. Meteen kan je overigens aanduiden hoe je die vriend kent.
 2. Je kan zelf vrienden uitnodigen door ze te zoeken op hun naam of e-mailadres. Je kan daarnaast ook je Hotmail of Live contacten importeren of de adressen vanuit andere social networking sites als LinkedIn importeren.
 3. Je kan kijken in de vriendenlijsten van andere mensen in je vriendenkring of binnen een netwerk en rechtstreeks die mensen uitnodigen om vrienden te worden. Dit is echt handig aan Facebook. Je kan anoniem snuffelen in de vrienden van jouw vrienden, en je kan zo interessante mensen of mensen die je al kent contacteren.

Applicaties

De zogenaamde applicaties nemen een erg belangrijke plaats in op Facebook. Op je eigen profielpagina (de pagina die andere mensen te zien krijgen wanneer je ze opzoeken) kan je immers heel wat verschillende programmaatjes installeren. De keuze is werkelijk enorm. Heel veel bedrijven ontwikkelen kleine applicaties die gratis zijn. Zo kan je bijvoorbeeld foto’s delen, filmpjes delen, spelletjes spelen,  etc. Je kan hele dagen vullen op Facebook met het uitproberen van die applicaties.

Voordelen van Facebook

 1. Er is een enorme keuze aan applicaties op Facebook. Je kan heel veel verschillende leuke en interessante dingen doen met je contacten.
 2. Het is erg interessant om in de profielgegevens van andere mensen te snuffelen. Facebook bevat een schat aan informatie. Zo kan je bijvoorbeeld volledig anoniem foto’s bekijken van vrienden van vrienden die je zelf nooit zou durven aanspreken.
 3. Er zijn zeer veel foto’s. Anders dan op andere social networking sites worden er op Facebook bijzonder veel foto’s gepost.
 4. Iedereen zit op Facebook, of toch bijna. Veel kans dat je je ex terugvindt, oude klasgenootjes, etc. En dat is erg interessant allemaal…

Nadelen van Facebook

 1. Er zijn eigenlijk te veel applicaties. Vaak komen die wat rommelig over. Gelukkig kan je uitnodigingen om een applicatie te installeren gewoon blokkeren.
 2. Alle nadelen van andere social networking sites gelden ook voor Facebook.

Face book of Faceboek?

Heel wat mensen typen een foute naam in wanneer ze Facebook willen bezoeken. Faceboek.com is een website over kredietkaarten, Facebook.be is een forum dat niets met de échte site te maken heeft. De enige echt juiste URL is www.facebook.com. Wanneer je een foute term in Google ingeeft (bijvoorbeeld “face book”) is Google wel zo slim om je meteen resultaten voor de juiste schrijfwijze voor te schotelen.

Facebook vs Netlog?

Facebook krijgt tegenwoordig veel aandacht, maar wat is het verschil met een website als Netlog? Lees hier onze ervaringen.

>> Je profiel verwijderen van Facebook, je leest hier hoe je doet!

>> Lees hier meer over Twitter, gelijkend op Facebook, maar toch anders!

Facebook, 6.6 out of 10 based on 5 ratings

In de kijker

Hoe werkt Facebook? In 4 stapjes de essentie!

Een Facebookprofiel maken en beheren. Moeilijk? Nee, helemaal niet.  In de allersimpelste vorm werkt Facebook zo: Je maakt een profiel aan op … >>

investeren in whiskey

Investeren in whiskey

Dat whiskey erg lekker is, dat is niets nieuws. Maar, meer en meer wordt whiskey ook interessant als belegging. Sinds de economische crisis komen de … >>

spreekangst overwinnen

Spreekangst overwinnen: tips en mogelijkheden

Héél veel mensen zijn zenuwachtig wanneer ze in het openbaar moeten spreken voor een groot publiek. Een toespraak geven en dan de stress voelen … >>

wat is pinterest

Wat is Pinterest?

Pinterest is een social bookmarking website. Bookmarking wil zeggen "als favoriet instellen". Zulke bookmarking websites zijn niets nieuws. Wel … >>

Zalando online shop voor België

De Duitse online schoenwinkel Zalando is de laatste tijd ook in België aan een enorme opmars bezig. Met meer dan 800 merken is het aanbod enorm groot. … >>

Torfs schoenen online shop

De bekendste offline winkelketen voor schoenen Torfs gaat de strijd aan met de online schoenen shops. Op www.torfs.be vind je meer dan 240 merken. … >>

Omada schoenen online

Omada is een keten met fysieke winkels in Nederland, maar in België verkoopt Omada online schoenen. Je vindt hier alle bekende merken voor schoenen. … >>

Comments

 1. heremans jan says

  hallo

  zou het mogelijk zijn mijn gegevens zo vlug mogelijk te wissen en mij definitief uit te schrijven
  groetjes jan

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Infosites says

  op deze site vind je ook een artikel over je facebook profiel verwijderen (kanaal sociale media)

  VN:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. dehandschutter arlette says

  zou het mogelijk zijn van juist de gegeven van castel d’herberie te verwijderen onder activiteiten ,

  groetjes arlette

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. says

  wil mij niet verwijderen van fb maar heb 3accounts en zou er dan ook graag op alle drie kunnen komen, groetjes

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 3.0/5 (3 votes cast)
 5. says

  Beste,

  vraag : kan ik een profiel aanmaken op mijn pc van een bejaarde (maar zeer actieve) kunstschilder die in mijn buurt woont. Hij beschikt over geen enkel modern medium, en zou er trouwens niet mee kunnen werken.
  Ik zou dan foto’s van zijn werken erop zetten.

  Dank bij voorbaat

  JC

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 6. says

  hoi iemand zette een account met mijn naam op facebook hoe kan ik mijn naam ervan af halen en hoe kom ik te weten wie zomaar mijn naam en foto op facebook zet grtjes

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 7. says

  ik geraak sinds enkele dagen niet meer op mijn facebook account.heb alles geprobeerd.ik stuur video filpjes en berichten naar al mijn vrienden en ik weet zelf van niets.er komt altijd op sorry where can not connected of zo, please try later,maar dat is nu al dagen en ik ben bang dat al mijn vrienden me gaan blokken daarop.kan iemand me zeggen wat ik moet doen?op een andere pc geraak ik wel op facebook met mijn account,maar op mijn eigen pc niet.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 8. Cindy Vrijsen says

  Hoi,

  Graag had ik wel op mijn account kunnen, maar ik krijg telkens dat de pagina niet kan weergegeven worden.

  Andere facebook vrienden kunnen wel op hun account, en met de verbinding van internet en/brouwser is geen probleem, dat heb ik al gecontroleerd.

  Hoe kan het dan dat ik er niet op kan?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Infosites says

   Probeer eens eerst alle tijdelijke internetbestanden te wissen. Lukt het in een andere browser wél om in te loggen op je Facebook?

   VN:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 9. says

  Ik geraak al 24u niemr op mijn acoount?
  ze zegge da er technische dinge zijn en dak et later opnieuw moet proberen
  maar het is alleen bij mij want al mijn vrienden raken erop
  ik zou der grg ook weer opkomen?wa is er aan de hand me mijn fb?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 10. Wim says

  Wat is het verschil tussen Facebook en Hyves, dat is toch practisch hetzelfde?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 11. Blaaser says

  Dag

  ik zit met een probleem. Op mijn computer geraak ik enkel op het profiel van mijn man. aan mijn eigen profiel kan ik niet werken. Als ik mijn wachtwoord ingeef zegt facebook dat het foutief is omdat het het wachtwoord van mijn man verwacht. Wat te doen? Hoe log je het best in op de 2 verzchillende accounts?

  groeten

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 12. says

  bjr je voudrais savoir pourquoi on ma priver de msn je ne sais plus me connecter je n ai rien faire pour etre censurer

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 13. Virginie Bal says

  Hoi,

  Kan er mij aub iemand helpen?
  Ik geraak niet meer op facebook.via google typ ik facebook login en er komt telkens:KAN DE WEBPAGINA NIET WEERGEVEN.andere facebook vrienden geraken wel erop.op internet zelf kan ik.kzou heel graag weer op mijn account willen geraken é.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 14. ikke says

  ALS IEMAND MIJ ALS VRIEND VERWIJDERD,KAN IK DIE PERSOON TERUGVINDEN BIJ VRIENDEN VAN MIJN VRIENDEN?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 15. ellen says

  ik heb sinds kort ook een profiel op facebook maar nu heb ik er alleen mijn achternaam van mijn man bij gezet maar zou er ook nog graag mijn eigen achternaam bijzetten zodat mensen van vroeger me ook op kunnen zoeken,ik kan wel gegevens in mijn profiel veranderen maar mijn naam?hoe moet ik dit doen?
  alvast bedankt voor de reactie

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 16. F.F. Rijnmond says

  Hoe kan ik foto’s van vrienden verwijderen die in mijn kopje foto’s staan

  En hoe kan mijn naam aanpassen, als ik dat doe dan vervalt hij gewoon weer in de oude
  gegevens

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 17. anne says

  ik werk met Outlook2000 voor mijn mails.
  als facebook mij een mail stuurt blokkeert mijn Outlook2000-programma.
  met andere mails heb ik géén problemen.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 18. Gerard van Hoof says

  Hoe kan ik Facebook in het Nederland lezen?
  Meestal is het France, graag antwoord in het NEDERLANDS !!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 19. says

  Ik kan niet meer inloggen op facebook. Blijkbaar is mijn wachtwoord niet goed. Nu heb ikeen nieuwe aangevraagd maar krijg de code niet toegezonden naar mijn gekoppelde email. Ook de provider krijgt niks binnen. Diverse keren met tussenpozen van een aantal dagen heb ik een nieuw wachtwoord aangevraagd maar ik krijg geen code om mijn wachtwoord te kunnen veranderen. Wat moet ik nu?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 20. lisette says

  Hallo, iedere keer als ik me aanmeld op facebook dan komt er een scherm met aanmeldsessie is verlopen meld je opnieuw aan bij facebook toepassingen. Hoe kan ik dat opnieuw doen? Gr

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 21. driljeuxmarc says

  zou het mogelijk zijn mij zo snel mogelijk van facebook te verwijderen
  groetjes

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 22. says

  Yoo,
  ik had ooit een vriendin verwijdert enzo of geblokeerd ,
  ik wil haar terug toevoegen en ik kan haar nie opzoeken , kan iemand me helpen danku! (:

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 23. sena says

  Facebook ik erg leuk maar ook een nadeel ik dat sommge mensen die je niet eens kent je toevoegen

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Rolpheus says

   Die onbekenden kun je dan toch ook weer verwijderen als vriend? En anders stel je je profiel zo in dat alleen vrienden jouw pagina’s kunnen bekijken.

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 24. Emma says

  Ik heb een aantal dingen geliked op mijn fb en nu komen er altijd verschrikelijk veel dingen er over op mijn wall kan ik die verwijderen en zo ja hoe?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 25. dorine lescrauwaet says

  laat ons zelf kiezen welke facebook we willen gebruiken de oude versie od de tijdlijn ik vind de tijdlijn te moeilijk en ben mijne oude facebook gewoon dus LAAT ONS ZELF KIEZEN

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 26. Rolpheus says

  Is het mogelijk om mijn profiel zo in te stellen dat ik geen verzoeken meer krijg van mensen die spelletjes (farmville etc) met mij willen spelen? Ook in de aanvullende applicaties zoals kalenders, fototoestanden etc ben ik niet geïnteresseerd.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
 27. remi says

  vraag ik heb de facebook van mijn vrouw afgemeld maar kan nu de gegevens niet meer terug vinden omdat ik zelf een account heb aangemaakt op het zelfde email adres hoe kan ik de gegevens terug krijgen van mijn vrouw

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Infosites says

   Om je Facebook-naam te wijzigen: klik op het pijltje helemaal rechts bovenaan, Klik op “accountinstellingen”. Klik op “bewerken” achter “Naam”.

   VN:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 28. says

  hey Ik heb een probleem, als iemand een reactie schrijft over mijn kreaty pagina krijg ik er wel een melding van en komt er een venster open met die reactie op maar het staat niet op het prikbord van kreaty waar ik alles op zet .Ook als iemand mij tagd met kreaty bv iemand zet een foto van zijn kapsel op zijn profiel en tagd kreaty komt dit niet op min prikbord. Hoe los ik dit op? grt

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Infosites says

   Heb je een Facebook-pagina (bedrijf) of een Facebook-profiel (persoonlijk)? Tags van pagina’s worden niet op het prikbord geplaatst. Dit omdat Facebook niet teveel bedrijfsSPAM wil hebben.

   VN:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   • says

    het is voor mijn pagina van mijn bedrijf kreaty.Als een klant waar ik met bevriend ben een foto van zijn nieuw kappsel mij als kreaty tagd komt dat niet op mijn kreaty pagina

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 29. says

  Ik heb een dubbele pagina van kreaty hoe kan ik de tweede verwijderen. Ik ben naar kreaty (die dat moet verwijderd worden) gegaan en dan naar rapporteren gegaan dan heb ik dubbele pagina gekozen en dan moet ik een naam in geven (goede kreaty)normaal maar die staat er niet tussen. hoe los ik dit op? grt

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 30. Wilfried says

  Nieuw profiel = tijdlijn. Bij dit profiel staan de vrienden niet meer alfabetisch zoals vroeger. Hoe krijg ik mijn vrienden opnieuw alfabetisch gerangschikt. Indien dit niet kan, kan ik het tijdlijn profiel terug wijzigen naar vroeger?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 31. Ingrid says

  Hallo,
  Als ik naar facebook.com ga, staat in de aanmeldbalk al gelijk mijn naam en wachtwoord vermeld en als ik dan op aanmelden klik (zonder mijn wachtwoord opnieuw in te vullen), kom ik gelijk op mijn startpagina. Dit vind ik raar, ik hoef nooit mijn wachtwoord in te vullen. Dit vind ik niet veilig, hoe krijg ik dat weg? ik heb al geprobeerd de geschiedenis en cookies te verwijderen, maar dat werkt niet. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt, groet Ingrid

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 32. Aartensylviaverhagen says

  hoe verander ik de rose facebook pagina weer naar het vertrouwde blauw ,vind dit niet mooi

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 33. Jvanmaas says

  ik speel Castle Ville op facebook en sinds 2 dagen kan ik niet meer buren vragen en ontvangen ook niet van buren   Weet iemand een oplossing ?????

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 34. Daskeenolimpus says

  daskeenolimpus
  hoe verwijder ik een van mijn vrienden?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  • dietervertessen says

   Open het profiel van de vriend die je wil verwijderen, klik rechtsbovenaan op “vrienden”, en selecteer onderaan “verwijderen als vriend”

   Subject: [infosites] Re: Facebook

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 35. Sisi1961 says

  hoe kan ik de naam van mijn groep veranderen ?  Wie kan mij helpen
  grtzz

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 36. Marlogg says

  iIk speel al enkele weken spellen van Zynga via facebook.Sinds 5 dagen  is deze pagina onbereikbaar voor mij.Het ligt niet aan mijn laptop want op de pc kom ik er ook niet op.De laptop meegenomen naar mijn zoon die meer van het digitale verkeer weet dan ik en daar kon ik wel op de Zynga pagina.Vaak lukt het ook niet om op facebook in te loggen.Weet iemand wat de oorzaak kan zijn en hoe ik dit kan oplossen
  Marlies

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 37. Roepiedepoepie says

  hallo faseboek .

  ik heb mn wachtwoord al meedere keren ingetoetst   maar het reageert volgens mij niet goed  wat moet ik doen  .vr gr steina

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 38. Christa Veldhuizen says

  Hoe weet ik of mijn verstuurde prive-berichtjes naar iemand zijn facebookaccount aankomen en gelezen worden, sinds drie weken geen enkele activiteit te zien op diens facebookaccount

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 39. says

  ik heb voor mijn vriend in algerije  van hieruit een nieuw mailadres en facebook moeten aanmaken , dit met de goedkeuring. Nu blijkt dat hij er niet mee op chat kan ,  kun je me uitleggen wat ik moet doen om die chat nu wel kan laten werken !!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 40. Linda Van Caelenbergh says

  Ik had een dubbele pagina , maar de goede is verdwenen met al mijn vrienden en al mijn spelletjes waar ik al geld had ingestoken ,jullie kunnen het nagaan en zou graag deze terug krijgen indien mogelijk !!!
  Alvast bedankt ,ik leef in hoop !!!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 41. Marcelrietman says

  ik wil een vriend uitnodigen en zij mij  maar lukt niet ..  waarom?????

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 42. Marcelrietman says

  ik sta 2x op facebook  m,n oude acc ben ik de ww van kwijt  dus een nw aangemaakt   hoe of kunnen jullie mijn oude acc verwijderen   bvd   marcel

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 43. Lindseytaal says

  ik houd een spreekbeurt over socaaile media nou loop ik vast bij facebook weet er dus niks over te schrijven enige hulp???

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 44. Jgv says

  Hoe kan ik fotos die ik per vergissing geplaatst heb verwijderen?
  (heb al van alles geprobeerd, en dit luke mij niet)

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 45. Danielle says

  Hoe kan ik ontvangen fotos op facebook doorsturen naar een ander personn?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 46. Stijn Notelaers says

  hoe moet je je pagina aan iemand anders geven

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 47. dianavantuijl says

  Ik wil graag tijdlijn op mijn profiel,waarom krijg ik dat niet.Ik dacht dat iedereen dat zou krijgen.En al die goede raad die ik al opgevolgd heb via forums en zo,dat werkt allemaal niet.Dit is al de zoveelste keer dat ik erom vraag en nooit krijg ik van jullie F.B. een reactie.Ik vind dat echt waardeloos!!!Hopenlijk krijg ik nu eens een keer een reactie???

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 48. dianavantuijl says

  Waarom,krijg ik geen tijdlijn,op mijn profiel.Ik dacht dat iedereen dat kreeg?Ik heb al 3 keer erom gevraagd,en nooit krijg ik een antwoord!!!En wat allemaal op die forums en zo staat hoe je het moet installeren,dat werkt geen van allen bij mij.Graag zou ik nu  van jullie F B. eens een reactie willen krijgen B.V.D.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 49. Nicole Mevissen says

  Ik heb al een week geen facebook. Ben het echt zat.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 50. Frankydalton says

  kan iemand mij aub helpen,alhoewel ik vraag om aangemeld te blijven,moet ik me toch steeds weer inloggen als om de een of andere reden de pc uit gaat of ik per toeval de pagina heb weggeklikt,

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 51. Celien Volckaert says

  Hallo, ik kan sinds gisteren geen reacties meer geven op een reactie van in een groep of startpagina. Ik zie onder de reactie een heel klein (maar echt klein) smal streepje, de hooge van een tekstvak maar het is maar 2 millimeter breed. ik kan er mijn muisaanwijzer er dus niet meer inplaatsen. Ik kan wel zelf nog een reactie plaatsen, een bericht zenden, eigenlijk alle andere opties. Kan iemand helpen om dit terug in orde te krijgen?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Fam Geelhoed says

   Ik heb hetzelfde probleem. Heb jij dat inmiddels kunnen oplossen?

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 52. Rita Abrahams says

  Ik vind fb fantastisch maar heb nu een groot probleem mijn geluid doet het niet meer dus kan geen you tube meer horen moet ik dat vragen bij jullie of bij youtube watmoet ik doen alvast bedankt

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 53. says

  Ik zetten onbewust een filmpje op facebook..maar blijkbaar door de muziek pleegde ik een copyright overtreding. ik kan nu geen andere  filmpje meer op zetten … kan ik dit oplossen?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 54. dolfijn says

  Hoe komt het dat ik zo moeilijk op facebook(starpagina) geraak?Aanmelding duurt ook lang. En als ik er dan op geraak dan is het zeer traag en loopt hij soms vast en kan ik met heel veel moeite mij afmelden!!!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 55. Marianne_rook says

  het is heel raar alle side krij ik heel snel maar facebook komt gewoon niet dit is al een paar dagen wie weet hoe dit komt ik baal er van

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 56. Margazelf says

  als je ooit jaren geleden een acount hebt aangemaakt en recent een nieuwe, blijft de oude dan bestaan?
  Een kennis van mij heeft een oude foto  van mij die er bij staat als ze mij een bericht stuurt.
  En hoe kan het dat ik een bericht krijg van deze kennis en zij er zelf niets van weet.?
  Ik heb mijn acount inmiddels gedactiveert maar wil er liever helemaal af.
  M de Groot

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 57. Henriette De Jong says

  Ik wil graag enkele pagina’s van facebook uit printen. Hoe doe ik dat ? Het is niet van mijn eigen account, maar van mijn man.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 58. gast says

  ik wil iemand aan geven maar niet als vriend verwijderen hoe doe ik dat ?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 59. lu says

  fb heeft mijn account geblokt omdat ik een te korte achternaam heb. ik moest een kopie van mijn id opsturen om dat te controleren maar ik heb mijn account nog altijd niet terug. dit is al bijna een maand lang zo! heeft er iemand een oplossing voor mij?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 60. Gerardmaathuis says

  hoi ik kan berichten naar mijn vrienden sturen die kunnen zij ook lezen maar als zij dan een bericht terug sturen komt het binnen op mijn postvak in en niet op facebook hoe kan dit

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 61. Bert-annick says

  hallo hoe kan ik ook mijn naam op de tijdlijn zetten, mijn man heeft fb maar ik wil ook mijn naam erbij zetten, mvg

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Infosites says

   Je bedoelt jouw naam toevoegen op de FB van je man zodat duidelijk is dat hij met jou is getrouwd? Klik hiervoor op de FB-pagina van je man in de blauwe balk op “informatie bijwerken”, dan onderaan links in het kader “relaties en familie” op “bewerken”, en voeg vervolgens je naam toe achter “heeft een relatie met” … . Je kan “heeft een relatie met” ook veranderen in “getrouwd”

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 62. Jokejhm says

  Op mijn iPad worden niet alle vrienden van mij getoond !! Op de computer wel, maar ik vind dit vervelend.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 63. Pierre Provost says

  Ik geraak steeds gebloqueerd als ik vriendschap aanvraag!! Nochtans zijn dit mensen die ik wel ken die ik uitnodigd!!! Hoe daarvan verlost worden….?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 64. Marleen Vanoverbeke says

  Hoe kan ik mijn beide accounts op facebook samenvoegen? Sinds kort heb ik een nieuwe account op facebook geopend. Nu blijkt deze van twee jaar geleden nog te werken zodat vrienden me berichten naar beide sturen. Kan ik deze accounts onderbrengen onder één? Heb al geprobeerd de e-mail adressen bij te voegen op de ene of andere, maar dat lukt niet, er blijft error opkomen.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Infosites says

   Op dit moment is het niet mogelijk om accounts samen te voegen. De enige optie is echt alles manueel overzetten, en dan 1 account verwijderen.

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 65. Sarah says

  Geheim van een vriend stuurt berichten naar vrienden zonder dat ik het weet en het zijn ook belachelijke vragen aan mijn vrienden. Hoe geraak ik er vanaf?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • dietervertessen says

   Geheim van een vriend is een APP, een programma dat werkt in Facebook. Je kan die programma’s in- of uitschakelen door in de blauwe balk bovenaan hekemaal rechts op het pijltje naar onder te klikken, te kiezen voor “accountinstellingen” > “apps” (kijk links op het scherm). Je zoekt dan de app en verwijdert ze door te klikken op het kruisje rechts.

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 66. Mieke4a says

  Op welke manier kan ik oudere chat-berichten nog nalezen? Wanneer ik bij Berichten, naar Gearchiveerd ga, zie ik maar een aantal berichten. Ik wil graag de hele historie kunnen zien. Hoe moet dat?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 67. Sofie says

  Ik heb een probleem met mijn chat. Die rechtse chatzijbalk is weg en staat nu terug links maar ik wil dit terug zo als vroeger. ik weet niet hoe je dit moet veranderen. Iemand die dit weet?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 68. Roger Steurs says

  Ik geraak al enkele dagen niet meer op FB . Ik blijf wel aangemeld maar er verschijnt niks meer .Wie helpt mij verder ?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 69. Lorenzoknpvdogs says

  waarom als ik op facebook ben en ik klik op een foto waarom is hij dan zo langzaam

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • dietervertessen says

   Ofwel is jouw internetverbinding tijdelijk traag, ofwel is er een kortstondig probleempje met Facebook. Moeilijk te zeggen.

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 70. Nadiaclaes says

  ik kan mijn verzoeken van chefville niet meer openen kan je me helpen zodat ik die mensen kan helpen verder te gaan met hun spel? ik dank u

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 71. Nadiaclaes54 says

  kan je me zeggen hoe ik de verzoeken van mijn vrienden terug kan openen want het wil niet meer werken nu ik wil mijn vrienden helpen en ik kan dat envelopje niet meer open krijgen kan je me helpen aub

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 72. merijem says

  er iemand op mij facebook gegaan heeft een wacht woord verandert en ik wou derop kon niet maar heb nu ander wachtwoordt gemaakt en nu is hij blokt want ik moest een foto van id sturen heb ik gedaan nu maar wacht maar hoelang duurt dat e, ?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • dietervertessen says

   Exacte tijd weten we niet. Kan je hier laten weten hoe lang het in jouw geval duurde?

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 73. Li-demi says

  ik wil een foto op mijn pc make  van  (bevoorbeeld facebook)  en dan op fb zette hoe moet dat ?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 74. Jan99360 says

  hoi, ik word gestalkt via facebook en via een aangemaakt hotmail adres. hoe kom ik er achter wie die persoon op facebook is?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • dietervertessen says

   Dat is vrij onmogelijk. Je kan deze persoon wel blokkeren door helemaal rechts op de blauwe balk op het pijltje te klikken > privacyinstellingen > blokkeringen beheren. Je kan blokkeren op gebruikersnaam of op e-mailadres.

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Infosites says

   Eigenlijk stelt porren niet veel voor. Het is gewoon “een duwtje geven”, eigenlijk gewoon contact maken, zonder iets te zeggen. Iets doms, dus.

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 75. says

  Ik kan op dit moment geen enkel bericht verwijderen dat ik op mijn prikbord geplaatst heb .Ook komen verwijderde berichten van maanden geleden (zynga spelletjes) terug . Kan iemand mij helpen ?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 76. Jpe0209 says

  Mijn ex, die ik geblokkeerd heb op facebook, heeft toch mijn prive-berichten gelezen. Ik vind dat een enorme schending van mijn privacy. Hoe kan dit en hoe kan ik dat melden?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Nancy Hoste says

   Dan heeft hij in je facebook inebroken en is hij achter je paswoord geraakt, ik heb hetzelfde voorgehad, ik wijzig nu om de haverklap men paswoord en verwijder men priveberichten nadat ik ze gelezen heb, ik weet ik niet meer wat ik anders nog kan doen :-(

   VA:F [1.9.20_1166]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 77. Poppemiekeppe says

  ik heb volgens vier mensen die op mij geabonneerd zijn die niet mijn vrienden zijn maar er zijn er maar drie zichtbaar, hoe kan ik achterhalen wie die vierde is?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 78. Jennyhardeman says

  hoe kan ik erachter komen of het mogelijk is om online niet te chatten maar toch via mobiel dingen op mijn status zetten en  zelfs hele teksten.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 79. says

  Bij een facebook bericht, of facebook link heb je meestal 3 keuze’s: vind ik leuk-reageren-delen. Soms heb 4 keuze’s: vind ik leuk-reageren-bericht volgen-delen.
  Wat gebeurt er precies als je: bericht volgen aan clickt? Wat is er aan de orde als die keuze op: bericht volgen, of bericht niet meer volgen staat?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 80. Annabel6 says

  Als ik met de iPhone in Facebook een bericht van iemand open die ook een iPhone heeft, dan kan ik zien wanneer de persoon voor het laatst actief was op facebook. Ik heb een test bericht naar mezelf gestuurd en bij mij komt er ook: x min geleden actief .Hoe kan ik uitschakelen dat iemand ziet wanneer ik voor het laatst actief was in mobiele berichten? Het moet mogelijk zijn want bij 2 andere Iphone vrienden wordt dat niet getoond. Alvast bedankt!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 81. says

  Ik speel chefville, op facebook, maar 1 doel kan ik niet voltooien. Het gaat om het doel “frisse herfstlucht”. Ik moet 5 pittige herfstsoepen serveren (heb ik ondertussen meerdere malen gedaan), maar het blijft steeds op 1 staan. Het wordt dus niet geregistreerd. Dat is wel lastig, want zo kan ik niet verder met het doel die daar normaal achter komt. Iemand een idee hoe dit op te lossen is?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 82. says

  als ik op facebook wil reageren op een onderwerp druk ik op reageren komt er  een blauwe tekst om het onderwerp en gaat hij het kopieren [het onderwerp ] heb hij nog nooit gedaan het gaat om de ipad 2 waar facebook op staat wie weet raad mvg andre 

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 83. john lucas says

  Good Day,

     Bent u behoefte aan een lening? zoals lening te betalen uit uw
  afdeling, een huis van uw eigen te bouwen of om uw huur te betalen en
  het oplossen van financiële problemen, hier is een kans voor u, dus
  bezoek ons op: johnlucasloanfirm007@gmail.com

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 84. says

  ik heb socialbox geinstalleerd voor facebook, er staat dat facebook eerst toestemming moet geven om in te loggen bij socialbox, op oude pc is dat gelukt , nu niet , hoe kan ik dat in orde brengen ?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 85. Paula says

  Is het mogelijke om te achterhalen wat je het afgelopen jaar allemaal geliked hebt op facebook?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 86. Ruud says

  Hoi, ik krijg bij het uitnodigen van vrienden de volgende melding:

  Het lijkt erop dat je uitnodigingen naar mensen hebt gestuurd die niet
  geïnteresseerd zijn om deze te accepteren. Zorg dat je alleen mensen
  uitnodigt die je kent en die dit evenement leuk zouden vinden. Je kunt
  pas weer uitnodigingen versturen zodra meer mensen je uitnodiging hebben
  geaccepteerd.
  Hoe los ik dit op?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 87. says

  kan ik hier iets an doen, ze zeggen dat ik weer kan vragen als er meer hebben geacepteerd, maar de evenementen zijn al gedaan

  Het lijkt erop dat je uitnodigingen naar mensen hebt gestuurd die niet
  geïnteresseerd zijn om deze te accepteren. Zorg dat je alleen mensen
  uitnodigt die je kent en die dit evenement leuk zouden vinden. Je kunt
  pas weer uitnodigingen versturen zodra meer mensen je uitnodiging hebben
  geaccepteerd.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 88. Kristel says

  een vraagje: Als er staat bij de datum bvb…in de buurt van Genk…Hoe is het dan gepost? Want als het van een gsm is, staat er via Mobiel? Gewoon nieuwsgierig?

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 89. jacky123 says

  hallo ben bij me moeder op haar computer naar me facebook gegaan nu krijgt zij elke keer als ze op haar pagina gaat mijn naam boven aan rechts en als ze spellen doet loopt dat op mijn naam help wat te doen.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 90. Eline says

  Hoi

  Ik heb een vraagje. Ik kan al een aantal dagen geen foto’s meer uploaden, berichten plaatsen op prikbord van mezelf of vrienden. Ik krijg altijd de foutmelding dat ik een onveilige link wil plaatsen. Ik heb zelf al zitten zoeken in het helpcentrum naar een oplossing maar vind deze niet. Kan iemand me aub helpen want facebook helpt me niet.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 91. anja says

  Hallo, ik heb geprobeerd om een nieuw account op facebook aan te maken maar heb per ongeluk hetzelfde emailadres gegeven. Nu kan ik niet meer inloggen op mijn vorige account. Hoe los ik dit op? Bedankt groetjes

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 92. de duck says

  Hallo ik heb een vraag ?? is het mogelijk dat ik zie wie mijn pagina bezoekt !! en hoe ?? b.v.d.

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 93. Ellen says

  Even een vraagje, sommige mensen hebben op hun facebook tijdlijn (informatie pagina) de plaatsen staan, bij mij wordt dit niet weergeven op de tijdlijn. Dus mijn vraag is, hoe kan ik dat instellen? Dat mijn plaatsen op de tijdlijn worden weergeven. Iemand??? Alvast bedankt!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 94. Marijke says

  Youtube muziekclips kan ik op mijn fb niet zien afgespeeld worden?? wel de muziek hoor ik zie niet het filmpje erg vervelend !!!!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 95. natje says

  Hallo mijn dochter word bedreigd met haar te laten verkrachten en dat ze haar willen slaan enzo waar moet ik met dit probleem heen want politie zegt me dat ik eerst zelf hun identiteit moet uitzoeken dit kan toch niet!!!!!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 96. simone says

  Hoi..
  ik heb een vraag..
  ik snap niet hoe het kan de vrienden mijn kunnen taggen..
  via hun eigen pagina.
  via STATUS..
  Als zie daar mijn naam in tikken verandert het van kleur
  en als de persoon een foto toevoegt komt het bij mijn op de tijdlijn…
  dat wil ik niet..niemand mag foto of tekst taggen..

  hier onder staat mijn
  Tijdlijn en instellingen voor taggen
  Wie kan inhoud aan mijn tijdlijn toevoegen?
  BewerkenWijzigingen opgeslagen
  Wie kan berichten plaatsen op je tijdlijn?
  Alleen ik
  BewerkenWijzigingen opgeslagen
  Berichten bekijken waarin je door vrienden bent getagd voordat ze op je tijdlijn worden weergegeven?
  Aan
  Wie kan dingen op mijn tijdlijn zien?
  Weergeven alsWijzigingen opgeslagen
  Controleren wat andere mensen op je tijdlijn zien
  BewerkenWijzigingen opgeslagen
  Wie kan berichten op je tijdlijn zien waarin je bent getagd?
  Alleen ik
  BewerkenWijzigingen opgeslagen
  Wie kan zien wat anderen op je tijdlijn plaatsen?
  Alleen ik
  Hoe kan ik de tags die mensen toevoegen en de tagsuggesties beheren?
  BewerkenWijzigingen opgeslagen
  Tags controleren die mensen toevoegen aan je eigen berichten voordat de tags worden weergegeven op Facebook?
  Aan
  BewerkenWijzigingen opgeslagen
  Wanneer je in een bericht bent getagd, welke nog niet toegevoegde gebruiker wil je dan aan het publiek toevoegen?
  Alleen ik

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 97. Marijke says

  Hoe komt het dat sommige van mijn vrienden boodschappen zien en andere niet, ze hebben allemaal hetzelfde profiel nl. ‘vrienden’?

  alvast bedankt!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 98. Marian de Koster says

  Ik probeer al een hele tijd om mijn leeftijd te verwijderen. Mijn verjaardag is prima maar ik wil niet dat mijn leeftijd erbij wordt aangegeven!

  VA:F [1.9.20_1166]
  Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *